Stories

Resne zveze

Resne zveze

Ona:

“Reči moram, da sem bila sprva skeptična. V ljubezni mi nekako ni šlo kot sem si zamislila, moje resne zveze so se izkazale za neresne, zato sem se odločila ljubezen svojega življenja poiskati na nekoliko drugačen način kljub temu, da nikoli nisem verjela v “resne zveze” preko spleta.
Pri ZmeniSe me je prepričala dostopnost in inovativna ideja, da lahko v zasebni predal posnamem svoje sporočilo za fanta, ki bi iskal dekle s podobnim karakterjem in željo resne zveze.

Ko sem v predalu slišala njegovo sporočilo mi je za nekaj trenutkov zastalo srce. Nisem mogla verjeti, da to slišim. Imel je prijeten glas, takoj mi je bil topel in po razmisleku sem se odločila, da mu odgovorim. Nisem bila prepričana, da je za resne zveze, a vseeno sem mu dala priložnost. Izkazalo se je, da bi storila napako, če mu je ne bi. Danes ne morem brez njega.”

Hvala portalu ZmeniSe.com!

On:

“Lahko le ponovim kar je povedala moja ljubezen. V resne zveze preko spleta tudi sam nisem verjel. Sprva sem šel na ZmeniSe.com bolj za šalo kot zares, ko pa sem ob brskanju po avdio oglasih naletel nanjo, se je v meni nekaj premaknilo. Zdela se mi je zanimiva oseba in dvomim, da bi me branje opisa tako močno ganilo kot me je poslušanje njenega zapeljivega glasu. Danes verjamem, da je do resne zveze moč priti tudi preko spleta. Le vztrajen moraš biti.

 

MOŠKI pokličite 051 964 003
ŽENSKE pokličite 051 964 000 in uporabljajte brezplačno

Uporaba ZmeniSe je za ženske brezplačna. Za moške 2,49€ na teden. Neomejena uporaba!
Cena klica je po ceniku naročniškega paketa vašega operaterja za klice v mobilno omrežje Telekoma Slovenije.

Za pomoč in informacije prosim pokličite 051 964 082.
Ponudnik storitve je 4U d.o.o., Vilharjeva cesta 27, Ljubljana.