Stories

zmenise_AP_400x400_1

Flirt

Ona:

Kdo pravi, da danes flirt preko spleta ni mogoč? 😀

Najino flirtanje se je pričelo v zimskih mesecih, poletje pa sva že preživela skupaj na jadrnici. Zame je flirt najpomembnejši, ko se odločam za pravega partnerja. Če mu je flirt tuj, potem je zagotovo tudi slab spremljevalec in ljubimec.

Dober ljubimec je pri meni pogoj, da nekoga spustim blizu. Vedno sem bila energična in bolj adrenalinsko usmerjena od mojih prijateljic, a zato tudi uspešnejša v svojih zvezah. Pravijo mi, da sem rojena za flirt, a resnica je, da si v življenju želim tudi resnega fanta, ki bo vedno vedel kaj želim od njega.

Moj novi fant to zagotovo je in moj flirt test je prestal z odliko. Zdaj je na obeh, da se izkaževa in dokaževa, da je moč v resno zvezo stopiti tudi na ta način.

Flirt je zakon!

 

On:

Bejba je svetovna flirt prvakinja hehehe! Osvojila me je s svojim samozavestnim nastopom in menim, da se zelo dobro zaveda, da je videti fantastično. Njene oči so vedno tam kjer morajo biti, da te zapelje, da osvoji tvoje srce. Nikoli ni slabe volje in vedno pripravljena na odhod v neznane kraje. Do spoznavanja preko spleta nisem bil nikoli preveč naklonjen. Morda za kak flirt, kaj več pa ne, ampak izkazalo se je, da je mogoče tudi tako.

Še sreča 🙂

 

MOŠKI pokličite 051 964 003
ŽENSKE pokličite 051 964 000 in uporabljajte brezplačno

Uporaba ZmeniSe je za ženske brezplačna. Za moške 2,49€ na teden. Neomejena uporaba!
Cena klica je po ceniku naročniškega paketa vašega operaterja za klice v mobilno omrežje Telekoma Slovenije.

Za pomoč in informacije prosim pokličite 051 964 082.
Ponudnik storitve je 4U d.o.o., Vilharjeva cesta 27, Ljubljana.